RSS
Post Icon

video klip pilihan 2

video

ni aku ambik dr youtube sbnrnye...nk bagi link je pyah plak korg nk bkak youtube plak kn...tu psl aku upload je kasi korg sng ckit nk view.tp mntak maaf ar kt korg cz vdeo ni xbrp match sgt audio ngn vdeonye mule dr part Ariel bwk lagu bintang di surga tu smpai la hbs vdeo..sbb aku convert...huu...video klip ni menampilkan gabungan vokalis2 dari band2 terkenal indonesia....asyik2 post bnde2 indonesia je aku ni kan....sori ye malaysian..lain kali aku post malaysian made plak.hehee...back to the topic, diorg sume ni menggelarkan penggabungan tersebut sebagai "1million voices"...aku dgr suare2 diorg mmg ptut pun name tu...he2..tiap2 sorg ade kelebihan diorg tsendiri...ade yang sengau...serak basah ramli sarip pun ade...mcm2 la...he2...tp plg aku suke skali dlm vdeo klip ni mst la kumpulan fav aku, Peterpan ( sekarang dh xde lagi kumpulan ni )...ape pun,layannnnn.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Post Icon

video klip pilihan 1

video
mmm..
lagu ni aku minat sgt...
lagu ni dari kumpulan the lucky laki...
sumenye anak2 genius muzik indonesia...Dhani ( vokalis dewa19 )..mmg happening lagu ni...muke diorg kiut2 je aku tgk..gaye diorg...huh! he2....sape2 yang tensen2 tu dgr la suare budak2 ni...tgk aksi2 diorg ni blh buat tensen korg surut.....yeke?ntah...aku bgtau je...tpulg la nk caye ke x..hehehheee....ape lagi tgu...asyik bace je...boring dh aku taip...klik la kt video tu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Post Icon

ultraman pun nak jadi guru

videozaman skrg ni mcm2 hal la blaku...skrg ni sibuk diperkatakan soal bile nk kiamat...ade yg kate 2012..ade yg kate xlame lg..ade yg kate lame lg ( xpuas hidup )...hmmmm....mcm2..biar la bile pun nk kiamat kn..kuase Allah s.w.t. bukannye boleh difikirkan bulat2 oleh akal fikiran kita..btl x? angguk la kpala kalau btl..cewah....ade gaye pnceramah bebas aku ni...he2..tp mtlamat post kali ni bkn la nk citer hal kiamat2 tu...tu intro je...ni aku nk share 1 vclip ni...ttg guru...zaman skrg bkn manusia je yg bcita2 nk jd guru,ultraman pun xterkecuali tau....xcaye? tgk la smgt diorg ni.....hahahahahaaa..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Post Icon

kalimah Allah di langit?


gmbr ni pun kwn aku yang ambik.....(aku mlas ckit nk ambik gmbr...hehe.) gmbr ni tme dia g camping lpas hbs sekolah....mase dia ambik gmbr pmandangan tu...tba2...tnmpak kalimah ni...subhanallah....taubat2..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Post Icon

dhob?!!


pernah tgk dhob real2 x dpan mata korg? kalau spe2 yg xpnah tgk 2....cbe tgk ckit kt blog aku ni..tgk dpan komputer pn ok la..he2. dgr citer binatang ni liat ckit nk mati..nyawa pjg kot...he2..gmbar ni kwn aku ambk...aku tukg copy jer....kiut kn...mcm org yg tgh baca blog ni jer ...hahahhaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Post Icon

salam perkenalan

salam ukhwah buat semua yang melayari blog ini...ni blog dr saya...seorang manusia...ceh! mcm interview la pulak.....lawak x...lawak x...ktawe la...he2..direct 2 da point je la.kalau ade sesape nk share info2 ke...pape ke...dipersilakan..he2.boring sbnrnye...xtau ape nk dbuat kt dlm bilik sorg2....buat la bnde ni...hurm.............

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS