RSS
Post Icon

video klip pilihan 2

video

ni aku ambik dr youtube sbnrnye...nk bagi link je pyah plak korg nk bkak youtube plak kn...tu psl aku upload je kasi korg sng ckit nk view.tp mntak maaf ar kt korg cz vdeo ni xbrp match sgt audio ngn vdeonye mule dr part Ariel bwk lagu bintang di surga tu smpai la hbs vdeo..sbb aku convert...huu...video klip ni menampilkan gabungan vokalis2 dari band2 terkenal indonesia....asyik2 post bnde2 indonesia je aku ni kan....sori ye malaysian..lain kali aku post malaysian made plak.hehee...back to the topic, diorg sume ni menggelarkan penggabungan tersebut sebagai "1million voices"...aku dgr suare2 diorg mmg ptut pun name tu...he2..tiap2 sorg ade kelebihan diorg tsendiri...ade yang sengau...serak basah ramli sarip pun ade...mcm2 la...he2...tp plg aku suke skali dlm vdeo klip ni mst la kumpulan fav aku, Peterpan ( sekarang dh xde lagi kumpulan ni )...ape pun,layannnnn.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment